Koneistaja RekryKoulutus

Kuvaus

RekryKoulutuksen tavoitteena on kouluttaa monipuolisia koneistajia osaajapulasta kärsivälle alalle. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt työllistetään Go On Solutionsin kautta kokoaikaiseen työsuhteeseen (4 kk), minkä jälkeen on mahdollisuus työllistyä Camtronic Oy:n työntekijäksi.

Koulutuksen kohderyhmää ovat koulutukseen ja tavoiteammattiin soveltuvat TE-toimiston asiakkaat. Metallialan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijoille eduksi. Koneistajan tehtäviin soveltuvat niin miehet kuin naiset. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa, valmiutta 3-vuorotyöhön sekä sopivaa asennetta työhön.

Lisätiedot

Koulutuksen INFOTILAISUUS järjestetään ma 2.12.2019 Camtronic Oy:n tiloissa klo 9.00-10.00 (osoite Pohjolantie 1, 84100 Ylivieska). Paikalla Juha Mäntylä Camtronic Oy ja Sanna Laitala Go On Solutions.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ JA TOTEUTUS
Koulutus koostuu sekä tietopuolisista opinnoista (noin 30%) että työssäoppimisjaksosta. Teoriaopinnoissa keskitytään mm. koneistuksen perusteisiin, materiaalitekniikkaan, piirustusten lukutaitoon, ohjelmointiin, matematiikkaan, lastuavan työstön perusteisiin, tarvittaviin korttikoulutuksiin sekä laadunvarmistukseen.

Työssäoppimisjakso toteutetaan Camtronicilla Ylivieskassa ja teoriaopinnot Nivalassa koulutusorganisaation tiloissa normaalina työaikana.

Lisätietoja koulutuksesta: työnantajan yhteyshenkilö, Sanna Laitala, sanna.laitala@go-on.fi, 0400 385 010

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN
Huomaathan, että hakeutuminen koulutukseen on kaksivaiheinen.

1) Hae koulutukseen TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelussa täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon.  Paperihakemuksen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti.

2) Kun olet jättänyt hakemuksesi TE-toimistoon, lähetäthän vielä ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla työnantajalle osoitteeseen: sanna.laitala@go-on.fi